Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τηλεφωνικό κέντρο

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα στους τομείς LEAD GENERATION, CALL CENTRUM a ICT.

Task Real Call Center (τηλεφωνικό κέντρο) με το κλειδί στο χέρι Lead Generation, Call Center και ICT

Προσφέρουμε την πώληση ή την ενοικίαση του Call Centrum, το οποίο θα σας προετοιμάσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ή σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Σας εξασφαλίζουμε ένα πλήρες outsourcing Call Centrum με τα δικά μας τεχνικά μέσα και το δικό μας εξειδικευμένο προσωπικό. Το Call Centrum απευθύνεται κυρίως για επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα και στην πολυπλοκότητα λύσεων με ανάγκη για αποτελεσματική και επαγγελματική επικοινωνία με τους υπάρχοντες και τους εν δυνάμει πελάτες. Εκτιμάται ιδιαίτερα από εταιρείες, που εφαρμόζουν τη λύση Customer Relationship Management (CRM) ως εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες.

phonelink_ring

Αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους πελάτες

money_off

Λιγότερες δαπάνες κατόπιν δικού τους ενδιαφέροντος

settings_phone

Αφήστε να σας δημιουργήσουν ή ενοικιάστε Call Centrum

show_chart

Μεγαλύτερος κύκλος εργασιών και κέρδους

Task Real IP PBX

Το IP PBX είναι ένα επαγγελματικό τηλεφωνικό κέντρο που βασίζεται στην τεχνολογία VoIP, που προσφέρει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, τη συγκέντρωση όλων των μηνυμάτων, την υψηλή ευελιξία στις επιλογές εγκατάστασης και την πλεονεκτική χρήση μιας ενιαίας υποδομής δικτύου.

Στην παράδοση του IP PBX...

συμπεριλαμβάνεται η πλήρης ανάπτυξη της IP τηλεφωνίας στον οργανισμό σας ή η διασφάλιση της μετάβασης από τα παραδοσιακά περιβάλλοντα αναλογικής ή ψηφιακής τηλεφωνίας που ακολουθείται από την υψηλή ποιότητα υποστήριξη υπηρεσιών που παρέχεται από κορυφαίους ειδικούς.

Μάθε περισσότερα

Task Real Lead Generation

Lead Generation είναι ένας επαναστατικός τρόπος δημιουργίας leads ή επαφών με κίνητρο στο ίντερνετ. Βοηθά τις εταιρείες να αποκτήσουν επαφές για πιθανούς πελάτες, που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Πελάτης με κίνητρο

θεωρείται εκείνος που έχει δείξει ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν για παράδειγμα με τη συμπλήρωση της online ηλεκτρονικής φόρμας ή κάνοντας μια συγκεκριμένη αγορά ή κάποια άλλη δραστηριότητα. Τι περισσότερες φορές οι εταιρείες χρησιμοποιούν χάρη στο Lead Generation το τηλεφωνικό τους κέντρο (Call center) ή την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για να διαχειριστεί τους εν δυνάμει πελάτες με κίνητρο. Εφόσον η εταιρεία δεν διαθέτει δικό της τηλεφωνικό κέντρο, τότε τους αναθέτει σε εταιρεία που δημιουργεί leads. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο μάρκετινγκ του σήμερα.

Μάθε περισσότερα