ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ .

Praesent convallis nibh in odio pellentesque aliquam

Task Real Call Center (τηλεφωνικό κέντρο) με το κλειδί στο χέρι Lead Generation, Call Center και ICT

Αφήστε τα όλα πάνω μας. Προσφέρουμε πλήρη παροχή υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού. Επωφεληθείτε από τις πιο διαδεδομένες υποδομές και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης, το ποιοτικό σέρβις και τις δυνατότητες επιτήρησης. Εγγυόμαστε την άψογη λειτουργία με ελάχιστες απαιτήσεις στις γνώσεις των υπαλλήλων σας και την εξοικονόμηση κόστους.

phonelink_ring
Bardziej wydajna komunikacja z klientami
money_off
Λιγότερες δαπάνες κατόπιν δικού τους ενδιαφέροντος
settings_phone
Αφήστε να σας δημιουργήσουν ή ενοικιάστε Call Centrum
show_chart
Μεγαλύτερος κύκλος εργασιών και κέρδους

Μια αξιόπιστη λύση για την εταιρική IP τηλεφωνία. Task Real

Αξιόπιστη υποδομή

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα στους τομείς LEAD GENERATION, CALL CENTRUM a ICT. Αναπόσπαστο μέρος της παροχής των δικών μας υπηρεσιών ICT είναι η λειτουργία λύσεων cloud στα επαγγελματικά κέντρα δεδομένων. Τη δική μας cloud υποδομή έχουμε εγκατεστημένη σε 12 κέντρα δεδομένων. Όλα τα κρίσιμα μέρη της εγκατεστημένης υποδομής είναι διπλά, έτσι ώστε οι λύσεις που προσφέρονται να είναι απολύτως περιττές.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Για να εξασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε διαθέτουμε εποπτικό κέντρο και κέντρο παρακολούθησης. Οι εποπτικές υπηρεσίες μας λειτουργούν 365 ημέρες το χρόνο σε λειτουργία 24×7. Η υποδομή παρακολούθησης αποτελείται από αρκετούς διακομιστές που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η υψηλή διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας υποστηρίζεται από τη σύνδεση Gigabit και το διπλό αντίγραφο ασφαλείας.

Οικονομική λύση

Η βάση των λύσεων και των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι το open source software. Χάρη σε αυτό είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας διατηρώντας την οικονομία της προτεινόμενης λύσης. Επίσης στον τομέα συντονισμού και εντοπισμού των αιτιών των προβλημάτων είμαστε ικανοί να φτάσουμε στον πηγαίο κωδικό του software, ενώ είμαστε πλέον δημιουργοί πολλών patches (kernel,αστερίσκος και άλλα)